Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Prikactie in de Zomer

Noteer hem alvast in de agenda: zaterdag 19 juni is de zomereditie van de Prikactie! Na het succes van de Prikactie tijdens de Nationale Opschoondag, organiseren Hilversum100, Lokaal en Rubbiz samen deze extra Prikactie. Ook dan steken we in Hilversum coronaproof de handen uit de mouwen.

ZO WERKT HET –  Je loopt coronaproof jouw eigen ommetje en ruimt zoveel mogelijk zwerfafval op. Samen met je huishouden of met maximaal twee personen van 13 jaar of ouder op 1,5 meter afstand. Prikstokken en zakken kan je met een afspraak ophalen bij Lokaal. Voor het maken van deze afspraak ontvang je twee weken voor 19 juni meer informatie. Neem voor de veiligheid zelf beschermhandschoenen mee.

GELD OPHALEN VOOR GOED DOEL – Met jouw prikactie kan je met Rubbiz direct geld ophalen voor een goed doel. Hoe mooi is dat! Dan heb je twee vliegen in een klap. Tijdens deze prikactie kan wederom met de Rubbiz app geld worden opgehaald. Dat kan trouwens nu ook al. Gebruik daarvoor de app tijdens jouw wekelijkse opschoonrondje.

AANMELDEN DOE JE ZO 

  • Aanmelden kan eenvoudig met de knop ‘Ik doe mee!’
  • Twee weken vooraf aan de prikactie ontvang je meer informatie over de uitgiftepunten voor de grijpers en de vuilniszakken. Ook over het inleveren van het vuilnis.
  • Wil je al eerder geld ophalen voor een goed doel tijdens het opschonen: dat kan zeker! Gebruik daarvoor de Rubbiz app tijdens het opschonen. En neem gerust contact op met Rubbiz wanneer je vragen hebt: question@rubbiz.org
  • Wandel je liever je eigen rondje, ga dan zeker lekker op pad. Houd daarbij rekening met de coronamaatregelen en hygiëne. Het is raadzaam om hierbij beschermhandschoenen te dragen.

Wij hopen wederom op mooi weer op 19 juni a.s.!

Prikactie in de Zomer

19 juni 2021
9.00 – 17.00 uur

Locatie: Hilversum

Ik doe mee!
website: sbddesign.nl