Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Workshop Energiebesparing en Energy Challenge Online

20 april 2022

Heb jij een huurhuis? Ook daarin kun je veel energie besparen!

Hilversum Bespaart organiseert voor huurders in mei en juni nog een aantal Workshops én de Energy Challenge Online.
Als Hilversumse huurder kun je hier gratis aan meedoen. Je ontvangt na afloop ook nog eens een tegoedbon van € 70,- .Dus waarom zou je het niet doen? De tijd die je erin steekt, verdien je vast ruimschoots terug.

Workshop Energiebesparing

In de Workshop Energiebesparing wisselen we tips uit om energie en dus geld te besparen. Na ruim een uur ga je weer naar je huis met veel inspiratie en zin om aan de slag te gaan. In de avond worden de workshops online of in het Raadhuis gegeven, in de middag in de bibliotheek. Kies je datum naar keuze onderaan het opgaveformulier op hilversumbespaart.nl.

Energy Challenge Online

Vind je het leuk om uitgedaagd te worden? Doe dan mee aan de Energy Challenge Online. Met een aantal deelnemers kom je in een WhatsAppgroepje. Een week lang krijg je elke dag een vraag of opdracht over energiebesparing. Aan het eind van de challenge ontmoet je elkaar in de app via videobellen.

Alle deelnemers aan de workshop of de challenge ontvangen na afloop de tegoedbon van € 70,-. Geen tips of challenge nodig maar wel graag de bon? Dat kan; bestel hem op de website van Hilversum Bespaart!

Tekst: Dee Timmermans   |   Beeld: Hilversum Bespaart

website: sbddesign.nl