Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Duurzame Fashionzolder in Zuid

27 oktober 2021

De grootste paskamer van Hilversum vind je in de Turfstraat, net buiten het centrum in Hilversum Zuid. Daar heeft de Hilversumse styliste Melinda Hildering haar heerlijke fashionzolder, waar je op afspraak welkom bent om lekker rond te neuzen. Je vindt hier een mix van nieuwe en vintage kleding, overzichtelijk in jouw maat klaar gehangen en van duurzame merken. Ook vind je er schoenen, tassen, sokken, sieraden en andere accessoires waarmee je jouw look helemaal af kunt maken.

Melinda helpt je graag met passend stylingadvies en weet verrassende combinaties uit de rekken te toveren. Ze gaat vaak voor drie kleuren in een outfit, net als voor verschillende stoffen en patronen. Zo maak je een outfit net even wat specialer. Het is haar kracht om jou er net even anders te laten uit zien dan je gewend bent. En waar kun je dat beter uitproberen dan in deze mega-paskamer?

Hoewel, het kan ook bij je thuis! Waar Melinda een duurzame kledingkastcheck kan komen doen en ze jou weer verliefd op je eigen garderobe laat worden. Ze maakt dan met de items die jij al in de kast hebt hangen nieuwe, verfrissende combinaties. En zo hoef je dus niks of minder nieuws te kopen, duurzaam does it!

Melinda straalt als het over haar passie voor kleding gaat. “Ik merk zelf dat als ik er leuk uitzie, ik me ook goed voel. Ik vind het belangrijk dat een outfit zelfvertrouwen uitstraalt en bij iemand past. Dan kun je de hele wereld aan!” Ze vervolgt dat ze daarmee al jaren bij de tijd is qua duurzaamheid: “Kleding hoeft van mij niet nieuw te zijn, het is juist leuk om oude kleding nieuw leven in te blazen. Kleding gaat heel lang mee als het op een goede manier gemaakt is en dat kan heel dierbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor mijn eigen passie voor kleding, want kleding was van jongs af aan al mn pakkie an. Niet gek dat ik daarom een aantal jaar geleden naast mijn baan in het onderwijs Mn Pakkie An begon. Daar ben ik iedere dag nog blij mee!”

Je vindt MnPakkieAn behalve in Hilversum Zuid ook op Instagram en Facebook, waar je van harte bent uitgenodigd om haar te volgen voor fashion, inspiratie en modetips. En heb je online nou iets leuks gezien, maar ben je even niet in de gelegenheid om dat te komen passen op de fashionzolder? Dan regelt Melinda dat de outfit gewoon bij je thuis wordt afgeleverd in een fraaie fashionbox. Waarbij ze meteen ook styling-advies aan huis kan geven of de duurzame kledingkastcheck. Ook handig als je wat verder weg woont.

Meer informatie vind je op www.mnpakkiean.com of bel gerust met Melinda (06) 4224 8932.

PS:
– link naar Instagram: https://www.instagram.com/mnpakkiean_styliste/
– link naar Facebook: https://www.facebook.com/mnpakkiean

Tekst: Minke Maat   |   Beeld: Melinda Hildering

website: sbddesign.nl