Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Bijeenkomst: Verduurzamen van monumenten

Verduurzamen: het zorgt voor een lagere energierekening, een beter wooncomfort en maakt uw gebouw klaar voor de toekomst. Maar als monumenteigenaar is dat niet altijd eenvoudig. Gemeente Hilversum wil dit makkelijker maken.

Daarom gaan we nieuw en helder beleid opstellen voor het verduurzamen van monumenten. Dat doen we graag samen met monumenteigenaren en andere betrokkenen. U bent van harte welkom bij een bijeenkomst op maandag 17 april om 19.00 uur in het Raadhuis.

Waar gaat de bijeenkomst over?

We vertellen u meer over hoe we het nieuwe beleid met veel aandacht gaan opstellen en waarom nieuw en duidelijk beleid belangrijk is. Vervolgens gaan we graag met u in gesprek hierover: waar heeft u behoefte aan? Waar loopt u tegenaan bij het verduurzamen van uw monument en wat heeft u nodig? Wethouders Gerben van Voorden (cultureel erfgoed) en Bart Heller (klimaat en energie) zijn hier ook bij aanwezig.

Daarnaast komt er een aantal monumenteigenaren aan het woord die hun monument al verduurzaamd hebben. Zij vertellen hoe zij dit hebben aangepakt, waar zij tegenaan liepen en wat er juist goed ging. Ook geven zij tips voor u en andere monumenteigenaren.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst van maandag 17 april door een mail te sturen naar monumenten@hilversum.nl. Dan zorgen wij voor genoeg koffie en thee. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 11 april.

Foto: Margot van Brakel

Bijeenkomst: Verduurzamen van monumenten

17 april 2023
19:00 – 20:30 uur

Locatie: de Burgerzaal in het Raadhuis - Dudokpark 1, 1217JE Hilversum

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl