Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Circulair Loont: Werk aan de Winkel!

Circulair Loont: Een inspirerend event van, voor en door ondernemers uit de Gooi- en Vechtstreek.

Circulaire economie: wat houdt het in en wat’s in it for me?

Live vanuit De Groene Afslag organiseert de Werkgroep Circulaire Economie Gooi & Vechtstreek , tijdens de week van de Circulaire Economie, een informatieve avond voor, door en met ondernemers uit onze prachtige groene regio. Met informatie over regelgeving, de waarde van afval, een revolutie in de beauty industrie en over de kracht van samenwerken met nieuwkomers en statushouders:

Dit evenement geeft jou als ondernemer handvatten om de eerste duurzame stappen te maken in jouw bedrijf. Inspirerende en lokale en regionale aansprekende voorbeelden en goede praktische tips helpen jou vooruit.

Tijdens dit event kom je in contact met organisaties die duurzaamheid al vergevorderd hebben kunnen toepassen in hun bedrijfsvoering. Ook ontvang je handige tips die je al in de eigen bedrijfsvoering kan toepassen.

Aanmelden

Join us tijdens dit gratis online event op woensdag 9 februari van 19.30 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan via Eventbrite. Je ontvangt voorafgaand aan het evenement de link om online mee te doen.

Circulair Loont: Werk aan de Winkel!

9 februari 2022
19.30 – 21.00 uur

Locatie: Online
Kosten: Gratis

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl