Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Dag van 1221

Op 25 maart wordt de tweede editie van ‘De Dag van 1221’ georganiseerd. Hèt moment waar u onder het genot van een hapje, drankje en fijne muziek ontdekt wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd, waar we nu staan, en wat er op de planning staat.

Er gebeurt zóveel in postcodegebied 1221. Zichtbaar. Grijze pleinen worden groen. Industrie verdwijnt en maakt plaats voor nieuwe woon- en werkplekken. En onzichtbaar. Achter de schermen wordt gewerkt aan kaders voor alle toekomstplannen. Iets wat u (nog) niet ziet, maar waar u mogelijk in de toekomst wel mee te maken krijgt. Onder het genot van hapjes en drankjes verzorgd door ‘Van die Vegans’ en fijne muziek praten we u graag bij, maar beantwoorden we ook al uw vragen.

Er wordt informatie gegeven over de bouwplannen van verschillende “ontwikkellocaties”, er zijn buurtinitiatieven aanwezig en je kunt al je vragen stellen aan medewerkers van de gemeente.

Bij VONK in de wijk word  je ontvangen met een gratis hapje en drankje, en ook aan de kids is gedacht.
Tussen 13:00 en 16:00 speelt Janine Post van Theater op reis het poppentheaterstuk “post” waar kinderen groot en klein bij postbeambte Nel een kaartje kunnen knutselen en op laten sturen.

Voor de wat grotere kinderen organiseren onze eigen Dennis en Kitty van Golden Girls creative studio een workshop graffiti art. Hoe tof is het om met de kinderen uit de buurt een vette piece op onze muur te zetten?! Meedoen kan ook tussen 13:00 en 16:00.

Ook kan je binnenkijken bij de Tiny houses op het achterterrein bij VONK in de wijk.

Bekijk het programma op de website van de gemeente

Bekijk het programma op de website van VONK in de wijk

Foto: Margot Brakel

Dag van 1221

25 maart 2023
13:00 – 16:00 uur

Locatie: VONK in de wijk, Larenseweg 139, 1221 CL Hilversum

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl