Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

De Hilversumse Energiemarkt

Aftrap Duurzame Dagen: donderdag 5 oktober 2023

Dit is een inspirerende en informatieve markt voor een duurzame energietransitie. Met lokale energiecoöperaties, verschillende aanbieders van vloer-, muur-, dak- en raamisolatie, warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming en meer.

Op deze markt kom je in gesprek met de uitvinders van materialen en specialisten die alles weten over de nieuwste innovatie, technische ontwikkelingen en de voordelen van duurzame materialen.  De lokale energiecoöperaties en gemeentelijke adviseurs informeren je over financiering, subsidies, praktische hulp tot het maken van een compleet totaalplan waardoor je kunt verduurzamen.

Deze avond wordt georganiseerd voor woningeigenaren, lokale ondernemers en iedereen die meer wil weten over wat er mogelijk en nodig is bij het verduurzamen van oudere woningen.

Naast de markt ook inspirerende presentaties:

  • Fleur en Sander (Hilversum100) over de duurzame verbouwing van hun jaren ’20 woning
  • Atto Harsta – Biobased bouwen expert – vertelt over hoe we samen onze huizen gezonder, duurzamer en energiezuiniger maken en tegelijkertijd onze boeren kunnen helpen.
  • De Gemeente vertelt over het Hilversum Isolatie Programma en het betaalbaar verduurzamen van woningen.
  • Andre Dippel – directeur SamenOm – over hoe we in Nederland duurzaam onze energie kunnen opwekken, zonder winstoogmerk

We sluiten de avond af met een borrel en gaan in gesprek met de sprekers van deze avond.

Open inloop in de creatieve locatie All Art in het centrum, nabij station Hilversum CS. Goed bereikbaar te voet, met de fiets en met (deel-)auto.

Donderdag 5 oktober 19:00-22:00

Zet het in je agenda!

De Hilversumse Energiemarkt

5 oktober 2023
19:00 – 22:00 uur

Locatie: @AllArt Hilversum, Korte Noorderweg 22
Kosten: gratis

Ik doe mee!
website: sbddesign.nl