Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

DIY Kleding Repair Café zondagochtend 9 oktober 10:00 uur

Elke maand komen we bij elkaar om onze kleding te repareren. Zondagochtend 9 oktober komen we weer bij elkaar. Sluit ook zeker een keer aan.

Kapotte knieën in de broeken van je kinderen, een knoop aannaaien, een gat in je sok of een scheur in je favoriete bloesje? Tijdens het Do It Yourself Kleding Repair Cafe kun je van 10.00 tot 12.00 uur aan de slag met repareren, om zo de levensduur van je kleding te verlengen.

Let op: dit is een DIY (do it yourself) Repair Café. Je gaat zelf aan de slag met naald en draad: dus breng je eigen spulletjes mee. Er is genoeg expertise in huis om je op weg te helpen als je nog niet zo ervaren bent met het repareren van je eigen kleding.

AANMELDEN

Aanmelden kan met de knop ‘Ik doe mee’. We zitten in VONK in de wijk, Larenseweg 139

Deze activiteit wordt georganiseerd door Club R
Refuse – Reduce – Reuse – Repair – Recycle – Rot
Dit zijn de basisprincipes van de zero waste beweging. In Club R gaan we op een praktische manier met elkaar aan de slag met alledaagse manieren van afvalvermindering en delen we onze vaardigheden en kennis met elkaar. Weg van de wegwerpmaatschappij willen we elkaar inspireren en praktische handvatten aanreiken, om zo voorzichtig mogelijk met onze planeet om te gaan

DIY Kleding Repair Café zondagochtend 9 oktober 10:00 uur

9 oktober 2022
10.00 – 12.00 uur

Locatie: Vonk in de wijk, Larenseweg 139
Kosten: € 1,- voor koffie en thee

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl