Documentaire Gooise Peper met Q&A op de Hoorneboeg
Een documentaire over een pittig onderwerp: de verandering die we moeten maken in de productie van voedsel en het koopgedrag van mensen om ervoor te zorgen dat de aarde vruchtbaar blijft en er genoeg voedsel is in de toekomst.
Wat kunnen we zelf doen en wat vinden we nu al in de omgeving van het Gooi? Frédérique Spoel en Arjaan Hamel interviewden verschillende lokale boeren en andere ondernemers die voedsel op een duurzame manier produceren of verwerken. Samen met Michiel Korthals – professor in filosofie en voedsel – bespreken ze de voordelen en de kansen van lokaal voedsel en het verkleinen van de afstand die het aflegt tot op ons bord.
Op Earthday vertonen we deze documentaire in de knusse Ciderij. Na het bekijken van de documentaire (42 min.) is er ruimte voor een Q&A met Frédérique en Arjaan.
Tickets
20 april 2024
15:00 – 16:00 uur
Locatie: Ciderij, Hoorneboeg 4, Hilversum
Kosten: 5 euro pp
Dit event is geweest.
Ik doe mee met:
Documentaire Gooise Peper met Q&A op de Hoorneboeg