Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Fietscafé Hilversum

Update:

Beste mensen, beste fietsvrienden,

Vanuit het nieuws van de persconferentie (en vanuit de letter en de geest van de corona restricties) menen we als Fietsersbond Hilversum dat we het FietsCafe niet door kunnen laten gaan.

We willen het zeker niet afblazen, maar we zijn ook niet zeker of de lockdown over 3 weken wordt opgeheven. De corona regels houden we natuurlijk in elk val in acht. Verder is het helaas niet het jaargetijd om uit te wijken naar een openluchtafspraak, en vullen de feestdagen ook menige agenda. Dus we weten nu nog niet of we bij het zoeken van een nieuwe datum zoeken uitkomen op bijv. 15 december, of een datum in januari. Hou hiervoor onze website in de gaten.

In de tussentijd willen we iedereen vragen hun ogen open te houden voor situaties die goed zijn en fietsgeluk opleveren, of juist een knelpunt zijn. Noteer deze punten. Of beter: maak er een foto van en stuur deze naar dit mailadres terug, of naar hilversum@fietsersbond.nl. We zullen die foto’s op de website laten langskomen, en via de Facebook group uiten, en zo toch aan de inspiratie werken vóór een fijn fietsend Hilversum.

We zijn wel heel blij te kunnen melden dat het aantal aanmeldingen boven onze verwachting was. We hopen van harte dat we u op de nieuwe datum persoonlijk kunnen ontmoeten, en we hopen dat we samen blijven denken en werken aan veel fijne fietsmomenten.

met vriendelijke groet,

Marjolein van Dillen, Fietsersbond Hilversum

===

Op maandag 15 november zal Fietsersbond Hilversum een Fietscafé organiseren bij de Gooise Atletiek Club.

Samen dromen voor de fiets. Hoe willen we dat Hilversum er over 20 jaar uitziet, zodat iedereen altijd ‘gewoon’ op de fiets gaat?

Volg deze link om je aan te melden.

 

Fietscafé Hilversum

15 november 2021
19:30 inloop – 21:30 uur

Locatie: Gooise Atletiek Club, Arena 103
Kosten: gratis

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl