Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Inloopspreekuren Duurzaam Bouwloket in de Meent

Kom naar een van de inloopspreekuren bij wijkcentrum de Kruisdam op 20 juni, 4 en 18 juli. Goed nieuws: op 20 juni is ook de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket aanwezig. Alle Meentbewoners zijn welkom.

De komende weken kunt u langskomen bij het inloopspreekuur in het wijkcentrum. Hier kunt u terecht voor informatie en advies over energie besparen, isoleren en ventileren van uw woning, en over subsidies en leningen. Tijdens het inloopspreekuur kunt u met al uw vragen terecht bij verschillende adviseurs.

  • Zo kunt u met een duurzaamheidsadviseur van het Energiedienstenbedrijf in gesprek over de aanpak Isoleren & Ventileren. Hiermee kunt u uw woning in één keer helemaal goed isoleren en ventileren. Ook kunt u hier terecht met vragen over het aardgasvrij maken van uw woning.
  • Wilt u meer informatie over één verduurzamingsmaatregel, bijvoorbeeld alleen het isoleren van uw vloer? Dan kunt u terecht bij een duurzaamheidsadviseur van het Duurzaam Bouwloket.
  • Voor vragen over subsidies en leningen is een medewerker van de gemeente Hilversum aanwezig.

20 juni: Mobiele showroom bij het inloopspreekuur

Naast de adviseurs is op 20 juni ook de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket bij het inloopspreekuur. Hier kunt u verschillende soorten isolatiematerialen, ventilatiesystemen en andere technieken bekijken. De showroom staat tussen het wijkcentrum en de parkeerplaats van het winkelcentrum. Alle Meentbewoners zijn welkom om langs te komen!

Inloopspreekuren Duurzaam Bouwloket in de Meent

20 juni 2023
16:00 – 20:00 uur

Locatie: Wijkcentrum Kruisdam, De Meent 5

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl