Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Lampionnen van gerecycled materiaal

Ook voor Sint Maarten gaat ClubR aan de slag: we gaan lampionnen maken. Van gerecycled materiaal welteverstaan! Kinderen zijn van harte welkom mét hun ouders, want ook voor de grote mensen hebben we iets leuks bedacht. Nu we vanwege corona snoep verpakt moeten uitdelen, gaan we plasticvrije zakjes maken. Neem je eigen snoep, koek of fruit mee en ga – terwijl je kind een lampion maakt – aan de slag met het verpakken van je traktaties in stoffen zakjes.

WAAR IS HET & AANMELDEN
Deze ouder-kindworkshop vindt plaats op zondag 7 november van 14-16 uur in @clubhuisroosboom bij @vonkindewijk, Larenseweg 139. Kosten: 5 euro. Aanmelden via clubr.hilversum@gmail.com.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Club R
Refuse – Reduce – Reuse – Repair – Recycle – Rot
Dit zijn de basisprincipes van de zero waste beweging. In Club R gaan we op een praktische manier met elkaar aan de slag met alledaagse manieren van afvalvermindering en delen we onze vaardigheden en kennis met elkaar. Weg van de wegwerpmaatschappij willen we elkaar inspireren en praktische handvatten aanreiken, om zo voorzichtig mogelijk met onze planeet om te gaan.

 

Lampionnen van gerecycled materiaal

7 november 2021
14.00 – 16.00 uur

Locatie: Vonk in de Wijk, Larenseweg 139
Kosten: € 5,-

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl