Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Lichtjes in de duisternis

Ook voor mooie lichtjes in de duisternis gaat ClubR aan de slag: we gaan lampionnen maken! Voor tijdens Sint Maarten, voor op tafel of als cadeautje aan iemand die je lief vindt. Van gerecycled materiaal welteverstaan. En heb je die van vorig jaar nog? Dan kan je ook iets anders komen knutselen, misschien een lampje voor op tafel, een herfstbladeren slinger, een armbandje of ketting… Van die vegans zijn open, voor een gezellig kopje koffie/thee met gebak.

Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom mét hun ouders, want ook voor de grote mensen is dit leuk om te doen.

WAAR IS HET & AANMELDEN
Aanmelden kan via via clubhuisroosboom@gmail.com of via de ‘Ik doe mee’ knop. Deze ouder-kindworkshop vindt plaats op vrijdagmiddag 4 november van 15.00 tot 16.30 uur bij Clubhuis RoosBoom bij Vonk in de Wijk, Larenseweg 139. Kosten zijn € 7,50 per kind. Voor materialen wordt gezorgd. Wanneer met kralen wordt geknutseld zijn deze €0,25 per stuk.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Club R
Refuse – Reduce – Reuse – Repair – Recycle – Rot
Dit zijn de basisprincipes van de zero waste beweging. In Club R gaan we op een praktische manier met elkaar aan de slag met alledaagse manieren van afvalvermindering en delen we onze vaardigheden en kennis met elkaar. Weg van de wegwerpmaatschappij willen we elkaar inspireren en praktische handvatten aanreiken, om zo voorzichtig mogelijk met onze planeet om te gaan.

Lichtjes in de duisternis

4 november 2022
15.00 – 16.30 uur

Locatie: Clubhuis RoosBoom bij Vonk, Larenseweg 139
Kosten: €7,50 per kind

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl