Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Marjan Minnesma over de Thuisbaas-aanpak om je huis te verduurzamen

Op 29 april houdt Marjan Minnesma, directeur van Urgenda, een lezing over lokaal klimaatbeleid en de Thuisbaas-aanpak om je huis te verduurzamen. HET Coöperatie en Thuisbaas helpen je samen bij het verduurzamen van je huis, nu met een extra steun in de rug.

Met de Thuisbaas-aanpak wordt je huis in één slag aardgasvrij of daarvoor geschikt. Er lopen nu al drie projecten in deze samenwerking, met HET-leden die deze uitdaging willen aangaan. De weg naar een aardgasvrije woning is niet makkelijk, maar Thuisbaas heeft een aanpak die succes heeft. Recent werd Thuisbaas nog als voorbeeld aangehaald in de Gooi- en Eembode.

Huiseigenaren gezocht

Dat smaakt dus naar meer. Ons doel is om dit jaar drie Hilversumse bestaande huizen te verduurzamen samen met Thuisbaas. Omdat de ervaring leert dat niet iedereen die start met het proces het ook afmaakt, zoeken we meer huiseigenaren die hier hun kans zien. Dit jaar krijg je een extra steun in de rug: de technische opname kost je niets als je het renovatietraject laat uitvoeren, en maar €300,- (normaal €950,-) als je toch besluit dat niet te doen.

De link om de lezing online te volgen, staat op HETcooperatie.nl/agenda en daar vind je ook meer informatie over de Thuisbaas-aanpak.

Marjan Minnesma over de Thuisbaas-aanpak om je huis te verduurzamen

29 april 2021
19:30 – 21:00 uur

Locatie: online: HETcooperatie.nl/agenda
Kosten: gratis

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl