Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Opwaarts Upcycle Festival 13 mei 2023

Op het Opwaarts Upcycle Festival draait alles om hergebruik, reparatie en upcycling.

Heb je mooie spullen die je niet meer gebruikt omdat ze stuk zijn? Neem ze op zaterdag 13 mei mee en laat ze repareren door een van onze makers.

Er zijn die dag meubelmakers die je meubels kunnen repareren, restaureren en stofferen. Er is een fietsenmaker die oude fietsen een nieuw leven inblaast. Een schoenmaker die ook tassen maakt van hergebruikt leer van oude bankstellen. Een lasser die alles kan maken van metaal. Er is een kledingruilbeurs, maar ook iemand die kleding repareert. De kundige mensen van het repaircafé die apparaten kunnen repareren zijn ook aanwezig. En het GAD is er ook met een speciale container waarin uitleg wordt gegeven over hergebruik van grondstoffen.

Nieuwe kans voor oude spullen

En dit is nog maar een greep uit de makers die er die dag zijn. Dus neem mooie spullen mee die een tweede leven verdienen. En neem bruikbare bouwmaterialen mee zoals houten balken en planken of oude deuren en kozijnen, zodat wij die weer aan anderen door kunnen geven die ze nodig hebben. Of kom gewoon kijken wat wij maken van de spullen die we eerder hebben gered. Samen met jou maken we er een mooie dag van, waarin hergebruik en bewust omgaan met waardevolle grondstoffen centraal staat.

Kijk op opwaarts.nu voor meer informatie. Heb je vragen? Mail dan naar daan@opwaarts.nu
Vertegenwoordig je een bedrijf of organisatie? Klik dan ook even naar de OPWAARTS! Upcycle Dag voor Bedrijven op zondag 14 mei.
Opwaarts Upcycle Festival 13 mei 2023

13 mei 2023
10:00 – 17:00 uur

Locatie: MOB complex naast Vliegveld Hilversum (zie locatie-link onderaan)

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl