Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

PechaKucha Night – Duurzame Doeners op 7 juni in De Vorstin

Op dinsdagavond 7 juni zal de 16e editie van PechaKucha Hilversum plaatsvinden in De Vorstin. Een avond vol inspirerende verhalen over een duurzame toekomst. Zaal open: 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur. Kaarten voor eur 10,- te koop via pechakucha-hilversum.nl

PechaKucha is Japans voor ‘geroezemoes’. Het is een wereldwijd fenomeen dat ook in veel plaatsen in Nederland georganiseerd wordt. Een verbazingwekkend platform voor welk creatief persoon dan ook: ontwerpers, architecten, kunstenaars, wetenschappers, dromers, politici, critici, studenten, etc., beroemd of niet, om hun idee te presenteren in een standaard format van 20 beelden, die ieder 20 seconden blijven staan. Bij deze editie selecteren we sprekers over groene onderwerpen.

Een interessant en boeiend programma:
Toma Smit (De impact van bloemen), Harco van den Hil (Grootste zonnepanelendak), Vybeke Pieters (De korte voedselketen), Daan van Alkemade (Het gat tussen stort en kringloop), Roos Rijcken (Bomen met Roos), Luc Pieters (Jongeren en de energietransitie), Jort Meijer (Muiderberg Aardgasvrij), Mariël van Stiphout (De luxe van duurzaamheid), Rens Wijnakker (De groene loper), Sabine Ottervanger (Tweedehands: de norm voor kinderspullen) en Jaco Meerveld (÷=X).

Madeleine Boerma leeft en werkt duurzaam en zal ons op een inspirerende wijze door het programma navigeren en onze nieuwe burgemeester Gerhard van den Top neemt de inleiding voor zijn rekening.

Op pechakucha-hilversum.nl/evenementen/6-juni-2019/ staat een verslag van de vorige editie; 3 jaar geleden alweer.

PechaKucha Night – Duurzame Doeners op 7 juni in De Vorstin

7 juni 2022
19:30 – 22:00 uur

Locatie: De Vorstin, Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum
Kosten: 10 euro te bestellen via pechakucha-hilversum.nl

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl