Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Praat mee met JongRES en gemeente over de duurzame toekomst van Hilversum

De gemeente Hilversum heeft gevraagd om de jongere generatie te informeren over de Transitievisie Warmte.

De gemeente Hilversum is heel benieuwd naar hoe de jongere generatie een aardgasvrij en duurzaam Hilversum voor zich ziet. Ben jij tussen de 18 en 35 jaar oud of ken je iemand in die leeftijdscategorie? Meld je dan aan voor de online sessie op donderdag 1 juli van 19:30 tot 21:30 uur die de gemeente samen met JongRES organiseert. Of geef deze informatie door aan jongeren binnen jouw netwerk. Aanmelden kan via m.keers@hilversum.nl.

Bij de gemeente werkt de politiek nu hard aan de Transitievisie Warmte die eind dit jaar klaar moet zijn. De gemeente hoort graag  hoe jullie mee willen doen en wat jullie misschien zelf al ondernemen aan verduurzaming. Wat vinden jullie belangrijk voor de toekomst? Wat missen jullie? Hoe kan je, misschien wel zonder eigen woning of als starter op de woningmarkt, een steentje bijdragen aan verduurzaming? JongRES Nederland is een landelijke organisatie die zich inzet om de stem van de toekomst mee te laten klinken in de Regionale Energiestrategieën (RES). JongRES zorgt daarvoor door in elke RES een jongerenvertegenwoordiger aan te nemen. Deze vertegenwoordiger behartigt de belangen van jongeren en jong werkenden in de regio.

Doe mee, laat je stem horen en meld je aan via: m.keers@hilversum.nl. !

___________________________________________________________________

Meepraten over de energietransitie binnen het duurzame doenersnetwerk van HIlversum100? Dan kan ook; meld je aan via energie@hilversum100.nl

Praat mee met JongRES en gemeente over de duurzame toekomst van Hilversum

1 juli 2021
19.30 – 21.30 uur

Locatie: online

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl