Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Prikactie tijdens Nationale Opschoondag!

Doe zaterdag 20 maart mee met onze prikactie! Zaterdag 20 maart is het Nationale Opschoondag. Ook in Hilversum steken we coronaproof de handen uit de mouwen tijdens onze prikactie.

prikactie

GELD OPHALEN VOOR GOED DOEL – Met jouw prikactie kan je met Rubbiz direct geld ophalen voor een goed doel. Hoe mooi is dat! Dan heb je twee vliegen in een klap. Doe daarvoor 20 maart mee met de pilot van de Rubbiz app die in Hilversum die dag wordt gehouden. Na je aanmelding voor de prikactie, ontvang je meer informatie over het aanmelden voor deze pilot.

ZO WERKT HET –  Hilversum100, RubbizLokaal organiseren samen deze prikactie.  Je loopt coronaproof jouw eigen ommetje en ruimt zoveel mogelijk zwerfafval op. Samen met je huishouden of met maximaal twee personen van 13 jaar of ouder op 1,5 meter afstand. Prikstokken en zakken kan je met een afspraak ophalen bij Lokaal. Voor het maken van deze afspraak ontvang je snel meer informatie. Neem voor de veiligheid zelf beschermhandschoenen mee.

AANMELDEN DOE JE ZO 

  • Aanmelden kan eenvoudig met de knop ‘Ik doe mee!’
  • Wil je met jouw opschoonactie geld ophalen voor het goede doel? Doe daarvoor mee met de pilot van de Rubbiz app die in Hilversum wordt gehouden. Na je aanmelding via de knop ‘Ik doe mee!’, ontvang je snel meer informatie over het aanmelden voor deze pilot.
  • Heb je alleen een prikstok en vuilniszak nodig? Dat kan natuurlijk ook. Na je aanmelding via de knop ‘Ik doe mee!’, ontvang je snel meer informatie over hoe je een afspraak kan maken voor het ophalen van de prikstok en vuilniszak.
  • Wandel je liever je eigen rondje, ga dan zeker lekker op pad. Houd daarbij rekening met de coronamaatregelen en hygiëne. Het is raadzaam om hierbij beschermhandschoenen te dragen.

Wij hopen op mooi weer op 20 maart a.s.!

Prikactie tijdens Nationale Opschoondag!

20 maart 2021
9.00 – 18.00 uur

Locatie: Hilversum

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl