Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Prikactie Zomereditie

Zaterdag 19 juni is de zomereditie van de Prikactie! Na het succes van de Prikactie tijdens de Nationale Opschoondag, organiseren Hilversum100, Lokaal en Rubbiz samen deze extra Prikactie. Ook dan steken we in Hilversum coronaproof de handen uit de mouwen.

ZO WERKT HET – Je loopt coronaproof een ommetje en ruimt zoveel mogelijk zwerfafval op. Je kan alleen op pad of met een groep van maximaal 4 personen van 13 jaar of ouder op 1,5 meter afstand. Prikstokken en zakken haal je op bij Lokaal. Neem voor de veiligheid zelf beschermhandschoenen mee. En tijdens het opschonen kan je geld ophalen voor een goed doel met de Rubbiz app.

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld zijn groepen van maximaal 4 personen toegestaan. Om 10.30 uur en 12.00 uur starten groepen bij Lokaal die gezamenlijk zwerfafval gaan opruimen. Hierbij kan je eenvoudig aansluiten; op locatie delen we de groepen in. Je kan natuurlijk ook je eigen groep samenstellen en met geleende grijpers op pad. Of zelf een rondje lopen. In jouw buurt, bij jouw sportvereniging, bij jouw speeltuin. Het is helemaal je eigen keuze waar je zwerfafval gaat opruimen.

GELD OPHALEN VOOR GOED DOEL – Met jouw prikactie kan je met Rubbiz direct geld ophalen voor een goed doel. Hoe mooi is dat! Dan heb je twee vliegen in een klap. Tijdens deze prikactie kan wederom met de Rubbiz app geld worden opgehaald. Dat kan trouwens nu ook al. Gebruik daarvoor de app tijdens jouw wekelijkse opschoonrondje.

AANMELDEN DOE JE ZO

  • Aanmelden kan eenvoudig met de knop ‘Ik doe mee!’
  • Op zaterdag 19 juni kan je tussen 9.00 uur en 17.00 uur terecht voor de grijpers en vuilniszakken. Na het opruimen kunnen de volle vuilniszakken bij Lokaal worden afgeleverd. De gemeente komt de zakken daar ophalen.
  • Wil je al eerder geld ophalen voor een goed doel tijdens het opschonen: dat kan zeker! Gebruik daarvoor de Rubbiz app tijdens het opschonen. En neem gerust contact op met Rubbiz wanneer je vragen hebt: question@rubbiz.org
  • Wandel je liever je eigen rondje, ga dan zeker lekker op pad. Houd daarbij rekening met de coronamaatregelen en hygiëne. Het is raadzaam om hierbij beschermhandschoenen te dragen.

Wij hopen wederom op mooi weer op 19 juni a.s.!

Prikactie Zomereditie

19 juni 2021
9.00 – 17.00 uur

Locatie: Hilversum

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl