Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Repair café Hilversum

Op zaterdag 18 november is er opnieuw een Repair Café Hilversum in de Zoutkeet.

Wat doe je met een kapotte broodrooster, klok, audio apparatuur, lampen, speelgoed of een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Weggooien? Mooi niet! Kom naar  Repair Café Hilversum waar reparateurs op vrijwillige basis kapotte spullen repareren en ze een tweede leven geven.  Wij repareren bijvoorbeeld elektrische (huishoudelijke) apparaten, houten artikelen, stoffering, textiel (klein herstel), fietsen en fietsverlichting, sieraden (bijous), speelgoed en in sommige gevallen computers/laptops.

Het Repair Café is open op onderstaande zaterdagen van 11:30 – 14:00 uur.

  • Van 11.30 –  ±12.45 uur ben je van harte welkom met je reparatie verzoek.   Daarna nemen we geen reparaties meer aan, anders is er te weinig tijd.
    Soms is het erg druk of zijn we met minder reparateurs. Dan kan de wachttijd langer zijn of moeten we helaas eerder stoppen met de intake van reparaties.
  • Voor 14:00 uur worden alle reparaties afgerond.

We nodigen je uit om ter plekke mee te kijken met de reparateur. Dan kun je zien hoe de reparatie gebeurt en is wel zo gezellig.

Reparatiebon
Je kunt alvast een reparatiebon invullen en meenemen naar het Repair Café. Je kunt de reparatiebon ook per e-mail insturen repaircafe@hilversumverbonden.nl, mocht je niet beschikken over een printer. Doe dit dan wel uiterlijk de vrijdagochtend voordat je het Repair Café bezoekt.

Meer informatie
Op https://hilversumverbonden.nl/repaircafe/ staat hoe het werkt.
Locatie Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin), Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum

Repair café Hilversum

18 november 2023
11.30 – 14.00 uur

Locatie: Wijkcentrum De Zoutkeet, Zoutmanlaan 3 Hilversum
Kosten: vrijwillige bijdrage

website: sbddesign.nl