Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

SPOT035 netwerkevent toekomstbestendig ondernemen

We weten het allemaal; Om een levensvatbare onderneming te runnen en dat lang te kunnen blijven doen, is duurzaam ondernemen van groot belang. Digitalisering is daar een onderdeel van. Maar waar begin je? En wat betekenen deze brede begrippen nou eigenlijk voor jouw onderneming?

Op 17 april delen Lucas Mol, aanjager van de Groene Afslag en duurzaam ondernemer en Wilco Verdoold, online marketing strateeg en docent bij de Hogeschool van Amsterdam hun kennis en ervaringen met je. We sluiten af met een walking dinner zodat je kunt netwerken en je ervaringen uit kunt wisselen met andere ondernemers uit de regio.

Programma:

17:00 – 17:30 inloop
17:30 – 19:00
  • Een korte inleiding op ‘Toekomstbestendig ondernemen’. Hoe kun je duurzaam ondernemen zonder dat dat ten koste gaat van je resultaten? En wat voor positieve rol speelt digitalisering daarbij?
  • Lucas Mol vertelt zijn verhaal over de urgentie van toekomstbestendig ondernemen en deelt de ervaringen die hij heeft bij de Groene Afslag.
  • Wilco Verdoold neemt je mee in de ontwikkelingen in de online wereld en hoe die kunnen bijdragen aan het toekomstbestendig maken van je onderneming.
19:00 – 21:00
Walking dinner en volop gelegenheid om te netwerken.

We hebben plek voor maximaal 80 deelnemers, dus reserveer snel je ticket en meld je aan.

SPOT035 netwerkevent toekomstbestendig ondernemen

17 april 2023
17:30 (inloop vanaf 17:00) – 21:00 uur

Locatie: De Groene Afslag, 117 Amersfoortsestraatweg Laren,

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl