Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Startbijeenkomst werkgroep Groene mobiliteit

Mobiliteit leeft in Hilversum: de gemeente is momenteel bezig met verkenningen rond het uitvoeringsprogramma Mobiliteitsvisie 2040 en organiseert een serie gesprekken. Terwijl de gemeente dit doet, hebben bewoners, ondernemers en organisaties hun eigen kijk en visie op de aanpak van de gemeente en op de toekomst van mobiliteit in Hilversum.

Bij Hilversum100 vinden we het ‘duurzame geluid’ belangrijk want groene mobiliteit heeft de toekomst. We vinden het belangrijk om een onafhankelijke denktank / werkgroep te organiseren die samenwerkt rond dit thema en helpt om goede ideeën onder de aandacht te brengen. Wat de werkgroep gaat doen (naast het samenbrengen van kennis over mobiliteit) is mede afhankelijk van de deelnemers.

Daarom organiseren we een startbijeenkomst die is bedoeld voor iedereen die ideeën heeft over een groenere aanpak op het gebied van mobiliteit in Hilversum en omgeving. Het kan gaan over fietsen en infrastructuur, maar ook over andere vormen van transport zoals deelauto’s, HUBs en aanverwante thema’s zoals groen-in-de-straat en elektrisch laden, kabelgoottegel, toegankelijkheid voor minder-validen etc. Samen verkennen we welke thema’s belangrijk zijn en waar we ‘energie’ op willen.

Doe je mee?

Startbijeenkomst werkgroep Groene mobiliteit

6 maart 2023
19:30 – 21:00 uur

Locatie: De Eendracht Hilversum, 's-Gravelandseweg 62 (informele setting, in het café).

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl