Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

TuinStruin Hilversum Noord

Ben je op zoek naar inspiratie om je tuin natuurrijker, gevarieerder en duurzamer in te richten? En ben je benieuwd hoe andere Hilversummers dat aanpakken? Ga dan met ons mee op TuinStruin.

We bezoeken enkele particuliere tuinen en kijken ook rond in het openbaar groen. Onderweg hebben we tijd om ervaringen uit te wisselen en elkaar tips te geven.

De tuinen waar we langs struinen zijn heel verschillend. Een tuin met vijver en regentonnen, een weelderige onderhoudsarme tuin, een moestuin achter de heg aan de straat en een egelvriendelijke tuin met egelhuizen en egelrestaurants.

De TuinStruin op zaterdag 2 september is in Hilversum Noord. De wandeling is ongeveer 1,5 km kilometer lang en gaat onder leiding van een IVN-gids. Na aanmelding krijg je enkele dagen van tevoren van ons bericht over de startplek. Het aantal deelnemers is beperkt.

TuinStruin is een initiatief van Hilversum100 en IVN Gooi e.o.. Wij organiseren regelmatig een TuinStruin, steeds in andere Hilversumse tuinen. Dus houd onze berichtgeving in de gaten.

Heb je zelf een tuin waar je ons wilt ontvangen? We horen het graag! natuur@hilversum100.nl

TuinStruin Hilversum Noord

2 september 2023
13:00 – 15:00 uur

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl