Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

TuinStruin

Ben je op zoek naar inspiratie om je tuin natuurrijker, gevarieerder en duurzamer in te richten? En benieuwd hoe andere Hilversummers dat aanpakken? Ga dan met ons mee op TuinStruin.

We bezoeken drie particuliere tuinen en kijken ook rond in het openbaar groen. Onderweg hebben we tijd om ervaringen uit te wisselen en elkaar tips te geven.

De tuinen waar we langsstruinen zijn heel verschillend. Een tuin met vijver, afgekoppelde regenpijp en sedumdak. Een tuin waarin alle planten eetbaar zijn. En een grote tuin, geïnspireerd op tuinontwerpen van Piet Oudolf en met circulair gebruik van materialen. Het is een tuin die weinig onderhoud vraagt en helemaal is ingericht met biologische planten. Compostbakken zorgen voor nieuwe aarde.

De TuinStruin op 17 juni is in Hilversum Zuid. De wandeling is 2 tot 3 km kilometer lang en gaat onder leiding van een IVN-gids. Na aanmelding krijg je van ons bericht over de startplek. Het aantal deelnemers is beperkt.

TuinStruin is een initiatief van de Hilversum100-GroeneTuinAcademie en IVN Gooi e.o.. Wij organiseren regelmatig een TuinStruin, steeds in andere Hilversumse tuinen. Dus houd onze berichtgeving in de gaten. Heb je zelf een tuin waar je ons wilt ontvangen? We horen het graag! natuur@hilversum100.nl

TuinStruin

17 juni 2023
10:00 – 12:00 uur

Locatie: Hilversum Zuid; na aanmelding krijg je bericht over de startplek

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl