Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Vroege Vogeltocht voor kinderen op 16 april

Ooit een goudhaantje gezien? Een vliegende bitterbal? Of een boomgans? Kom dan op zondag 16 april, om 9 uur ’s morgens, naar landgoed Gooilust voor onze Vroege Vogeltocht.

De Vroege Vogeltocht wordt georganiseerd door de werkgroep Jeugd van het IVN en is bedoeld voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar. Onder leiding van een deskundige gids gaan we op zoek naar de vele soorten vogels die op Gooilust wonen. Goed luisteren, goed kijken (neem, als je er eentje hebt, je verrekijker mee) en een beetje geduld zijn erg belangrijk want de meeste vogels laten zich niet zomaar zien.

En als er even geen vogels zijn te zien of te horen, is er ook veel te vertellen over Gooilust. Weet jij bijvoorbeeld wat een ‘aha’ is? Of een ‘folly’? En welke dieren er allemaal op Gooilust hebben gewoond?

We vertellen het allemaal op zondag 16 april, tussen 9 en 11 uur ’s morgens. Geef je (uiterlijk vrijdagavond 14 april) op via jeugd.ivngooi@gmail.com. We starten vanaf de slagboom aan het einde van de oprijlaan. Na afloop is er warme chocolademelk of limonade met iets lekkers.

Vroege Vogeltocht voor kinderen op 16 april

16 april 2023
9:00 – 11:00 uur

Locatie: landgoed Gooilust, Zuidereinde 49, ’s Graveland
Kosten: 3 euro, ouders (of grootouders) zijn ook welkom en mogen gratis mee.

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl