Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Gratis energiebesparende producten voor huurders

28 februari 2022

Ook de gratis bon van € 70,- door de bus?

Hilversumse huurders opgelet! Weet jij dat je een tegoedbon van € 70,- via Hilversum Bespaart.nl kunt bestellen? Daarmee schaf je energiebesparende producten aan. Een van de vele huurders die de gratis bon al heeft besteld is Anton. Hoe wist hij van de bon af en wat heeft hij ermee gedaan?“Ik heb voor de € 70,- smartstekkers besteld.”

“Haha. Nee, ik wist niet dat je een tegoedbon kon aanvragen”, antwoordt Anton. Hij huurt een appartement aan de Erfgooiersweg waar hij met veel plezier woont. “Mijn moeder appte mij dat ik dit kon doen.” Het bestellen en inwisselen van de tegoedbon vond hij ‘hartstikke makkelijk’.

“Ik heb voor de € 70,- smartstekkers besteld. Nu kan ik met mijn telefoon en Google Home mijn apparaten beheren”, legt hij uit. “Als ik honderd meter van mijn huis ben, schakelt mijn telefoon alle lampen automatisch uit.” 

Hij heeft nog niet al zijn smartstekkers gebruikt. “Ik denk er nog over om in de zomer mijn ventilator erop aan te sluiten. Dan hoef ik niet op te staan om die aan te zetten”, zegt de twintiger. Ook de televisie en nog een paar lampen in de woonkamer wil Anton met een smartstekker gaan aansturen. Al met al vindt hij de tegoedbon een prima actie. “Ik ben er erg blij mee.”

Claim hier die bon van € 70,- (alleen nog voor huurders beschikbaar): 
hilversumbespaart.nl

 

Tekst: Koosje de Beer

website: sbddesign.nl