Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Meld je voor 8 juli aan voor een SDG Traineeship

5 juli 2022

Het SDG Traineeship biedt jongeren en organisaties de kans zich -verder- te ontwikkelen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en ondernemerschap. Zo helpen we de integratie van de SDG’s in het bedrijfsleven en de publieke sector versnellen en maken we direct de nodige impact.

Wil je met jouw organisatie of als student een boost geven bij de implementatie van de Sustainable Development Goals? Het SDG Traineeship biedt de oplossing! Je kan jouw organisatie en als student aanmelden tot 8 juli a.s. Bekijk hier onze video.

We zijn steeds meer op zoek naar nieuwe manieren om een concrete bijdrage te leveren aan meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame samenlevingen om zo de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) te behalen. Tegelijkertijd gebruiken veel bedrijven de Coronacrisis als een moment om na te denken, van koers te veranderen en veerkrachtiger te worden in het licht van een snel veranderende wereld. SDG House en TheRockGroup verbinden deze behoeftes met het SDG Traineeship: een programma dat zowel jongeren als bedrijven de kans biedt om toekomstbestendig te worden.

Tijdens dit 15 weken durende parttime traject committeert een team van gemotiveerde jongeren zich voor 1 dag per week om een concrete SDG-case van één opdrachtgever aan te pakken.

De derde editie is op dit moment gaande, en nu al een groot succes. Meld je voor 8 juli aan voor de derde editie van het SDG Traineeship dat in september 2022 van start gaat: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!

#SDGs #SDG2030 #FutureProof #SDGHouse #SDGHouseNetwork #TheRockGroup #SDGTraineeship #Impact #SDGImpact

Tekst: SDG Nederland   |   Beeld: SDG Nederland

website: sbddesign.nl