Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Art Eekoo

Mindfull & Groen

ART EEKOO gaat voor een groen en duurzaam huishouden

Met het gebruiken van producten op basis van de natuur en onschadelijk voor de natuur. Plastic wordt zoveel mogelijk vermeden om de plastic soep tegen te gaan.

Manja en Iris, twinsisters en allebei gek op de natuur met alles wat daarin leeft. Vroeger voorlopers op het vlak van vleesvrije voeding. Nu met een visie op consuminderen en anders leven voor behoud van onze planeet, met een knipoog. Want het moet natuurlijk wel leuk blijven. Maar mag het allemaal met wat minder plastic, verpakkingen en andere rommel alsjeblieft want waar laten we het onderhand allemaal? Precies, het zwerft rond, breekt niet af, kan nergens heen om uiteindelijk, schrik! in ons eigen lijf terecht te komen.

Waar moet je nu beginnen vroegen we ons af. Nou gewoon beginnen, al bleek dat niet zo eenvoudig. We begonnen met onze voeding onder de loep te nemen. Waar koop je eten zonder plastic verpakking en hoe pak je dit aan zonder in tijdnood te komen of je blauw te betalen. Hoe maak je je huis schoon op verantwoorde manier en wat gebruik je in de badkamer. Huis, tuin en keukentips met instructies om je eigen producten te maken van zeep tot hummus. Gewoon handig leek ons. Natuurlijke producten, hoe je ze maakt of welke keuze een groene keuze is. Laten we eerlijk zijn, zelfgemaakt is toch veel lekkerder en scheelt een hoop verpakking!

De kunst is om er een gewoonte van te maken zodat het, gewoon, vanzelfsprekend wordt. Het is vaak een kwestie van meer laten dan doen kwamen we achter. Iets niet meer kopen, niet inpakken, onnodig verpakken of versieren, opleuken. De meeste dingen zijn in hun eenvoud het mooist en lekkerste en hebben geen opsmuk nodig. Back to basic.

We hopen zoveel mogelijk mensen te inspireren vandaag een start te maken. Ook helpen we je graag op weg! Neem een kijkje op onze website.

website: sbddesign.nl