Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Fietsersbond Hilversum

Fietsen doen we allemaal in Hilversum. Ons dorp heeft teveel straatjes waar auto’s niet goed passen, en gelukkig hebben we allemaal een fiets.

De Fietserbond wil dat fietsen zo gewoon als ademhalen blijft. Zodat ademhalen ook gewoon blijft. Voor ouderen, jonge kinderen, gehandicapten, zodat die zelfstandig hun leven kunnen leven. Voor mensen die naar de kapper rijden, naar het cafe, het zwembad, hun werk. Voor mensen die verderop naar hun werk gaan. Makkelijk, snel en lekker even je hoofd leegmaken.

Voor wielrenners, en MTBers die van onze mooie omgeving willen genieten, liefst zonder dat anderen daar last van hebben. Voor vrachtvervoer en pakketjes aan huis. Voor alle soorten fietsen, nu en in de toekomst.

Soms…. vergeet de gemeente of provincie dat optimaal in te plannen bij hun onderhoud of plannen voor de toekomst (30 km….). Daar helpen we ze dan aan herinneren, of we helpen (met behulp van hoofdkantoor in Utrecht) met uitvoeringsdetails, ervaringsverhalen en subsidiemogelijkheden.

We willen de komende jaren veel meer gaan doen, dus we zijn concreet op zoek naar mensen die 1 of meer keren een klusje willen oppakken. Kom je gezellig meedoen?

website: sbddesign.nl