Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

TWiNburgering

participatie en re-integratie van nieuwkomers

TWiNburgering werd in 2008 opgericht door Evelyn en Ellen, een tweeling die nieuwkomers wilde ondersteunen bij hun tweede inburgering. Daarbij richten wij ons op Taal en Werk in Nederland.

Wij leiden nieuwkomers niet op voor examens, maar gaan in gesprek om te achterhalen waar kwaliteiten, kansen en knelpunten liggen.  Want iedereen verdient volgens ons een eerlijke kans om een betekenisvol bestaan op te bouwen in onze ingewikkelde samenleving.

Om stappen te kunnen zetten zijn wij steeds op zoek naar plekken waar nieuwkomers kunnen aarden, samenwerken, leren en meedoen. Het is enorm belangrijk dat mensen ergens bij horen en het gevoel hebben ertoe te doen.  Maar dat niet alleen; nieuwkomers die werken of meedoen helpen onze samenleving en economie vooruit en vervullen een voorbeeldfunctie voor hun kinderen.

TWiNburgering zorgt voor geschikte matches van nieuwkomers en werkplekken, voorziet alle betrokkenen van de benodigde informatie, ontzorgt betrokkenen en doet er alles aan om de samenwerking tot een succes te maken. Dus heb je interesse, een mooie plek, een sociaal duurzaam hart en de wil om iemand vooruit te helpen, neem dan contact met ons op!!

website: sbddesign.nl