Bij Annemieke Glutenvrij kan je terecht voor workshops, productontwikkeling en advies over gezond glutenvrij eten. Leer bijvoorbeeld glutenvrij (desem-)brood bakken, met slechts 5 ingrediënten (meel, water, zout, gist/desem en een beetje bindmiddel).
Op mijn website vind je o.a. glutenvrije recepten (vaak ook vegetarisch/vegan), een glutenvrije uitagenda en baktips.
Bij alle aspecten van mijn bedrijf heb ik nagedacht over de duurzaamste keuze: van zonnepanelen tot duurzaam bankieren en van verpakkingsmateriaal tot groene website hosting.
Glutenvrij bakken en koken is geen drama zoals veel mensen denken. Maar het vraagt wel extra kennis en aandacht. Zo moet bijvoorbeeld de omgeving waarin gewerkt wordt vrij zijn van gluten om kruisbesmetting te voorkomen. En reguliere recepten moeten worden aangepast, net even andere ingrediënten, hoeveelheden en bereidingswijze.
De workshops vinden plaats in mijn bakstudio op loopafstand van het centrum van Hilversum. Mijn keuken is officieel glutenvrij goedgekeurd door de NCV, de Nederlandse Coeliakie Vereniging.