Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Bart Landman

HSTotaal Communicatie & Design

Wil je jouw unieke verhaal effectief en duurzaam communiceren met design dat het hart raakt? HSTotaal ziet communicatie en design als één geheel, als een totaal. Vandaar onze naam.

Het gaat om het totaal

Duurzaam communiceren heeft te maken met transparante, volledige en concrete informatie. De geloofwaardigheid van je communicatie neemt toe als je communiceert met traceerbaar bewijs. Communicatie die gericht is op de lange termijn. Communicatie die ontstaat vanuit bewustzijn, niet vanuit verplichting.

Communiceren óver duurzaamheid of duurzame communicatie?

Van duurzame communicatie is sprake als communicatie zich niet alleen houdt aan de wet- en regelgeving, maar zich houdt aan fatsoensregels. HSTotaal is enthousiast over die manier van communiceren en kan organisaties helpen met hun duurzaamheidsambities.

Van identiteit tot concrete communicatie

Als je je afvraagt: ‘Waar staat mijn organisatie eigenlijk voor?’, dan helpen wij je graag om dat zichtbaar te maken. We geven jouw merk, bedrijf en product een unieke uitstraling en vertalen dat naar communicatiemiddelen met een glasheldere vormgeving. Van van logo tot huisstijl, van infographic tot campagne en van brochure tot website.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

HSTotaal is betrokken bij de inwoners en ondernemers van Hilversum. Heel concreet als adviseur communicatie & design bij HilverZon en ondernemersvereniging BVHilversum. Met onze kennis en expertise helpen we Hilversum100 en haar Communityleden ook graag vooruit.

website: sbddesign.nl