Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Frederique Spoel

Piment Catering

Ik ben geboren in Hilversum maar verhuisde na mijn middelbare school naar Engeland om de paardensport in te gaan. Na 5 jaar kwam ik als instructeur terug in Nederland. Nadat ik mijn man ontmoette die fotograaf is ben ik gaan werken als allround medewerker op de fotostudio en volgde verschillende opleidingen. Door de voedsel-fotografie werd mijn passie voor lekker en mooi eten nog meer aangewakkerd en heb ik van die passie mijn beroep gemaakt.
Jarenlang heb ik als kok en hoofd-keuken gewerkt, in verschillende bedrijven en soorten keukens. Doordat ik mijn leven lang al vegetariër ben en opgroeide in een tijd dat dat best speciaal was ben ik altijd op zoek geweest naar plekken waar je lekker vegetarisch kan eten. Met mijn/onze maaltijdservice Piment Catering hoop ik een gat te vullen in het aanbod van gezonde, verse, vegetarische maaltijden.

Ik volg de ontwikkeling van de vegetarische en veganistische keuken op de voet en word heel blij van het feit dat veel mensen nu voor bewuster eten kiezen. Deze bewuste voeding, meng ik met de heerlijke smaken uit diverse landen en werelddelen. De rijke curry’s en Indische groenten gerechten zijn mijn favoriet! Ik heb in mijn man, zoon en dochter een geweldig kwaliteits-panel en regelmatig vliegen bij ons de recepten over de tafel!

Door een maaltijdservice aan te bieden met een persoonlijk tintje heb ik veel contact met mijn klanten en gebruik ik ook hun feedback. Ik kook altijd heel zorgvuldig en houd rekening met genoeg variatie en bouwstoffen in een maaltijd en natuurlijk een hoge kwaliteit van de ingrediënten. Verder voeg ik nooit kleur of geurstoffen toe en gebruik zo min mogelijk zout.
We leveren de maaltijd persoonlijk af, maken even een praatje als iemand wil en horen graag rechtstreeks wat eventuele wensen zijn.

website: sbddesign.nl