Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Inke Logtenberg

Projectleider Leraar in het Gooi

Al vanaf het moment dat ik in Hilversum woon, inmiddels zo’n 20 jaar, zet ik mij in voor Hilversum. Gedurende mijn 8 jaar raadslidmaatschap zeer actief ook voor een groener en duurzamer Hilversum. Thuis zijn wij flink bezig om te verduurzamen. Dan zijn tips, nieuwe ideeën of kennis over verduurzaming altijd welkom.

In de afgelopen 20 jaar werkte ik in of voor het onderwijs. Altijd gecombineerd met activiteiten waar ik dol op ben, variërend van zingen (in een groot koor), (hard)lopen, tennissen, fietsen en tuinieren tot culturele betrokkenheid bij Hilversum. Mijn verbinding met Hilversum is vereeuwigd in het Dudokje – het gebakje van Hilversum.  Samen met Rutger van de Broek bedacht en gelanceerd.
Hoe leuk is het dat ik nu vanuit mijn nieuwe functie als coördinator Hilversum100 mij in mag zetten voor een duurzaam Hilversum. Ik vind dat fantastisch. Dit is persoonlijke passie combineren met professionele werkzaamheden. Voelen jullie mijn energie al stromen? Ik wel. Ik ben net begonnen en enorm verrast door het enthousiasme, de betrokkenheid en bovenal de veelheid aan activiteiten die er al zijn.

Samen naar een groen, duurzaam en toekomstbestendig Hilversum. Ik verheug me op de samenwerking met iedere duurzame doener en denker.
Inke Logtenberg-Steenman

Foto: Margot Brakel

website: sbddesign.nl