Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Paul Tondeur

Zelfstandig web & app ontwikkelaar

Ik ben van de urgentie om zsm naar een duurzame samenleving om te schakelen doordrongen. In alles wat ik doe denk ik hier over na en zie mogelijkheden om dingen efficiënter, duurzamer, en respectvoller voor mens, dier en planeet te doen.

Als zelfstandig ondernemer bouw ik websites en apps en ben gespecialiseerd als frontend developer, gebruiksvriendelijkheid, en a/b testing en growth hacking. Dit laatste is er veelal op gericht om een bedrijf met behulp van technologie zo snel mogelijk te laten groeien in snel te nemen stappen, gebaseerd op data.
Een duurzame wereld waarbij we binnen de ecologische grenzen moeten leven moeten we zsm zien te bereiken. Hoewel vele malen groter en complexer is dit in feite niet anders dan een startup dat zsm van de grond wil komen.

Ik kan goed abstract denken, complexe problemen terugbrengen tot de kern en in behapbare stappen. Mijn kennis zet ik graag in ter ondersteuning van duurzame initiatieven met een concreet doel voor ogen. Dit doe ik zowel commercieel en als partner van een initiatief.

website: sbddesign.nl