Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Rianne Willemsen

Natuurlijk Geregeld

Hi, ik ben Rianne, ondernemer met een groen hart.

Een verbinder, creatieve en strategische denker én doener, loyaal, nieuwsgierig, probleemoplossend en een tikje eigenwijs. Altijd met aandacht voor detail, mens en de natuur.
Het is mijn missie om een betere wereld achter te laten. Daarom zet ik mijn jarenlange ervaring als creatieve marketing- en communicatiespecialist en projectmanager in voor maatschappelijke organisaties, impactmakers, changemakers. Kortom: mensen die net als ik óók voor die mooiere wereld gaan en impact willen maken. Hilversum100 is wat mij betreft daar een prachtig voorbeeld van! Dit doe ik met mijn bedrijf Natuurlijk Geregeld.

Groener en duurzamer Hilversum
Inmiddels wonen Tjalling en ik samen met onze 2 kinderen alweer 12 jaar in Hilversum, waar we ons echt thuis voelen. Duurzaamheid is een belangrijk thema in ons gezin. Het voelt voor ons heel vanzelfsprekend om op een duurzame manier met elkaar en de wereld om ons heen om te gaan. Daarom zetten we ons ook allebei in voor een duurzamer, groener en leefbaarder Hilversum. Tjalling als duurzaamheidsadviseur en ik met Natuurlijk Geregeld.

Zo hebben we twee jaar geleden met hulp van de gemeente de stoep voor ons huis vergroend door grote plantenbakken te laten plaatsen, vol met bloemen en planten. Sinds voorjaar 2023 prijkt er ook een knalgele platenbieb in onze voortuin, waar iedereen zaadjes, stekjes en plantjes kan ruilen. Staan er kruiden in de grote plantenbakken? Dan kun je daar gerust ook wat van meenemen.

Ik word blij van de eerste lentezon, blote voeten in het natte gras, het strand, de flow waar je in komt als je samen aan iets moois werkt, een woordspeling die raak is, spontane ontmoetingen en de moestuin waar we onze eigen groentes oogsten, bij CSA Landinzicht.

Projectmanager opstart Duurzaamheidscentrum Hilversum
Binnen Hilversum100 zet ik mij samen met een aantal andere partijen in voor de realisatie van het duurzaamheidscentrum. Een ontmoetingsplek waar we informeren, inspireren, doorverwijzen en activeren als het gaat om duurzame thema’s. Denk hierbij aan energie(besparing), circulariteit, duurzame mobiliteit, vergroening, kleding, voeding etc.

Leuk om je daar in de loop van 2024 eens live te kunnen ontmoeten!

website: sbddesign.nl