Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Sandra Berends

SBD design

Al meer dan 10 jaar bouw ik websites. Voor diverse puur commerciële klanten, maar ook voor zaken waar mijn hart ligt. Mijn streven is om ieder jaar minstens één klus aan te nemen voor een klant met misschien een kleiner budget, maar met een ‘goed doel’. Dat kan in het dierenwelzijn liggen, een kinderopvang stichting of een startende ondernemer met een mooie missie bijv. in de gezondheidszorg, maar ook een Hilversumse wijkvereniging viel daar in het verleden onder.

Ik vind het prettig om te werken vanuit een soort van ‘feeling’ met het onderwerp en met de klant. Zo is het bijvoorbeeld fijn om een bedrijf in mijn portfolio te hebben, dat zich bezig houdt met het schoonmaken van de oceanen. (Bekijk mijn portfolio.)

Gemeenschapszin en het samen werken aan een betere toekomst is een prachtig doel. Ik vind het prettig om vanuit mijn expertise, het bouwen van websites, daaraan te kunnen bijdragen.
Ik ben dan ook trots dat ik door het bouwen van de Hilversum100-website indirect ook een steentje kan bijdragen aan het duurzamer maken van Hilversum.

website: sbddesign.nl