Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Willemijn Metselaar

De Hoorneboeg

Op de foto zie je mij aan de rand van de Villa, één van de locaties op Buitenplaats De Hoorneboeg. Ik ben met veel plezier werkzaam als programmamanager voor deze bijzondere plek. We blazen deze oude buitenplaats sinds 6 jaar nieuw leven in. Alles wat op De Hoorneboeg georganiseerd wordt is rondom persoonlijke, leiderschap en maatschappelijke ontwikkeling.

Over De Hoorneboeg
Buitenplaats De Hoorneboeg bevindt zich aan de rand van de Hilversumse Hei, waar onze gasten rust en inspiratie vinden om verbinding te maken: met zichzelf, met anderen en met de natuur. Het is niet alleen een locatie, maar ook een broedplaats voor nieuwe ideeën, duurzame initiatieven en betekenisvolle ontmoetingen. Hier komen talloze visies tot leven, wat De Hoorneboeg tot een bijzondere plek maakt.

Als programmamaker
Naast het faciliteren van bijeenkomsten (zoals heidagen en trainingen), organiseert De Hoorneboeg ook zelf diverse initiatieven, zoals de Bosbios, het Earthday Festival, Rooted Festival, het Uit De Schaduw festival en lezingen en workshops door het jaar heen rondom mentale gezondheid. Als programmamaker ben ik voortdurend in gesprek met inspirerende organisaties en stichtingen die zich inzetten om de wereld te verbeteren. Ik zorg ervoor dat de programma’s van De Hoorneboeg maatschappelijke thema’s aansnijden, zoals diversiteit, nieuw leiderschap, klimaat en mentale gezondheid, maar we vergeten ook niet om onderwerpen als eenzaamheid, migratie en duurzaamheid te belichten.

Samenwerken?
In het programmateam van De Hoorneboeg streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen opnieuw te verbinden met zichzelf, anderen en de natuur, waarbij we een breed scala aan maatschappelijke thema’s aansnijden. Heb jij een goed idee voor een evenement of wil je een bijdrage leveren aan onze programmering? Neem dan gerust contact met me op, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

website: sbddesign.nl