Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

SDG Actiedag Hilversum 25 september 2021

6 juli 2021

Op zaterdag 25 september organiseert SDG Nederland de SDG Action Day om aandacht te vragen voor de Sustainable Development Goals (of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) om van de wereld een betere plek te maken in 2030.

Ook in Hilversum willen we aandacht voor deze Duurzame Ontwikkelingsdoelen, omdat er in onze gemeente nog genoeg winst te behalen valt, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en bewustzijn rond het energievraagstuk, biodiversiteit, voeding, circulariteit van grondstoffen en materialen.

Organiseer een lokale activiteit!

Hilversum doet dit jaar ook mee want de Bibliotheek biedt vanaf september onderdak aan het Duurzame Ontwikkelingscentrum Hilversum. Samen met jou willen we in actie komen, dus ben jij of ken jij iemand die een activiteit wil verzorgen op 25 september, meld je dan voor 1 september aan! We staan open voor alle creatieve ideeën om de SDGs lokaal onder de aandacht te brengen. Belangrijk is dat de deelnemers interactief kunnen meedoen en aan het eind van de dag inspiratie, plezier en tools hebben om zich nog krachtiger voor lokale duurzame ontwikkeling in te zetten de komende jaren.

Tekst: Rigo Stegeman   |   Beeld: Verenigde Naties

website: sbddesign.nl