Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

TWiNburgering zoekt samenwerking

24 juni 2022

Wij stellen ons graag even aan jullie voor: Evelyn Hasperhoven en Ellen Reitsema van TWiNburgering. (foto)

In 2008 hebben wij ons bedrijf TWiNburgering opgericht en in de loop der jaren hebben wij in de regio Gooi& Vechtstreek honderden nieuwkomers les gegeven, gecoacht en voorbereid op participatie en werk. Zowel in groepen als individueel. Heel mooi en dankbaar werk om te doen, waarvoor we veel terug krijgen.
Wij vinden dat iedereen erbij hoort en een eerlijke kans verdient op een gelukkig leven. Maar ook de verantwoordelijkheid heeft om een bijdrage te leveren aan onze samenleving. Liefst door stappen te zetten richting betaald werk. Maar als dat niet kan door op een andere manier mee te doen.

Wij zetten in op sociale duurzaamheid, die je terugleest in verschillende Sustainable Development Goals van de V.N.. En daarom willen we heel graag samenwerken, ofwel partnerschappen sluiten (SDG 17), ook met jullie. Want we zijn allemaal mensen met het (duurzame) hart op de goede plaats!

Door de jaren heen heeft TWiNburgering al vele tientallen kandidaten in taalstages en leer-werktrajecten geplaatst. In de zorg, de horeca, de logistiek, in winkels, op kantoren, in de bouw, kortom wij proberen telkens een geschikte plek te vinden die aansluit bij de kwaliteiten en kansen van onze kandidaat. Een mooi voorbeeld van een recente match is Samira, die eerst een taalstage en nu een werkervaringsplaats heeft bij Mariël van Stiphout van Sweet Repeat. Het doel is dat ze daarna betaald aan het werk kan in een kledingwinkel, iets dat ze heel graag wil.

Dus onze vraag is: Doe je mee? Of met andere woorden: Heb je interesse in andere culturen? Wil je graag een nieuwkomer een kans bieden om erbij te horen en iets te leren? Door een stage of een werkervaringsplaats? Of heb je vacatures die moeilijk in te vullen zijn?
Heel fijn als je dan contact met ons opneemt!

Samen met jou helpen wij nieuwkomers vooruit en bouwen we aan een toekomst waarin iedereen meedoet, ongeacht zijn of haar achtergrond.
Zie www.twinburgering.nl, spreek ons aan, bel ons via 06-57029727 (Ellen) of mail ons info@twinburgering.nl.

Tekst: Ellen Reitsema   |   Beeld: Ellen Reitseman

website: sbddesign.nl