Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

10e editie van de Nationale Duurzame Huizen Route

Energiezuinig huis? Laat het zien! 

Veel Hilversummers willen energie en gas besparen, maar vinden het vaak lastig om een concreet plan te maken voor hun huis. Dan helpt het om voorbeelden van andere Hilversummers te bekijken. Heeft u uw woning verduurzaamd met bijvoorbeeld HR++ glas, isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? En vindt u het leuk om uw ervaring te vertellen? We nodigen u uit uw verhaal online te delen op duurzamehuizenroute.nl of ook uw huis open te stellen voor bezoekers op zaterdag 29 oktober of 5 november. Aanmelden kan via duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Zo helpt u ook om een overzicht te krijgen van duurzame woningen in Hilversum. 

Nationale Duurzame Huizenroute

De Nationale Duurzame Huizen Route (duurzamehuizenroute.nl) is al 10 jaar een platform voor huizenbezitters. Ervaringen van huiseigenaren over energie besparen en duurzaam wonen staan hierop centraal. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met de Nationale Duurzame Huizen Route via e-mail info@duurzamehuizenroute.nl of telefonisch via 0525-701193.

Hilversum100, de energiecoöperaties HilverZon en HET steunen dit initiatief. Samen zetten we ons ervoor in Hilversumse verhalen op de kaart van duurzame huizenroute te krijgen, van geïsoleerde huizen, huizen met zonnepanelen en woningen die al aardgasvrij zijn. Sander en Fleur hebben hun huis er al op staan. Op hilversum100.nl/duurzamehuizenroute-in-hilversum vertellen zij waarom.

10e editie van de Nationale Duurzame Huizen Route

5 november 2022
09:00 – 17:00 uur

Locatie: Meerdere locaties in Hilversum
Kosten: gratis

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl