Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

De Duurzame Dagen DO 06 OKT 2022

Programma 6 oktober – Dag 1 van de Duurzame Dagen

De Duurzame Dagen worden afgetrapt met een heus stadsgesprek. Dit Stadsgesprek Circulair Bouwen & Wonen  in de Burgerzaal van het gemeentehuis en mede georganiseerd door het Dudok Architectuur Centrum, staat in het teken van circulair bouwen en wonen in de praktijk. Wat houdt het in en wat zijn de mogelijkheden om nu al zaken toe te passen?  Meerdere sprekers komen aan het woord en vertellen over hun praktijkervaringen en voorbeelden in en rondom Hilversum.

Deze 1e avond van de Duurzame Dagen vindt ook de 1e Kledingruilavond plaats voor leden van de verschillende Kledingruil Kettingen. Meer dan 250 inwoners van Hilversum ruilen via de Ketting Kleding Ruil kleding met elkaar: voor volwassenen (ook XXL), voor kinderen en sinds kort ook voor baby’s, dreumes en peuters.

19.30 – 21.30 Stadsgesprek Circulair Bouwen & Wonen in de Burgerzaal van het Raadhuis. Medegeorganiseerd door het Dudok Architectuur Centrum.

19.30 – 21.30 Kledingruilavond bij Kletsboel, Egelantierstraat 35. 1e Kledingruilavond van 2 voor leden van de verschillende Kledingruil Kettingen In Hilversum. En elk lid kan iemand meenemen.

Programma andere dagen

Bekijk hier het programma van vrijdag 7 oktober
Bekijk hier het programma van vrijdag 7 oktober

Bekijk hier het programma van zaterdag 8 oktober
Bekijk hier het programma van zaterdag 8 oktober

Bekijk hier het programma van zondag 9 oktober
Bekijk hier het programma van zondag 9 oktober

Download het programma als pdf

1x Per maand bijgepraat worden over duurzaamheid in Hilversum? Klik hier

Fotografie: Ilona Hartensveld

De Duurzame Dagen DO 06 OKT 2022

6 oktober 2022

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl