Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Kledingruilavond 6 okt 19:30 uur

Inclusief kledingstyliste Melinda Hildering van Mn Pakkie An! Op donderdagavond 6 en vrijdagavond 7 oktober van 19.30 tot 21.30 uur zijn er – voor de leden van de Hilversumse Ketting Kleding Ruil –  kledingruilavonden bij Kletsboel op Egelantierstraat 35. Tijdens deze avonden gaan we dames- en kinderkleding ruilen (vanaf kledingmaat 104). En kom je liever samen? Iedere ketting kledingruiler mag 1 gast meenemen.

    

Hilversum is rijk aan meer Kledingruil Kettingen: voor volwassenen, voor kinderen en sinds kort ook voor baby’s, dreumes en peuters. In totaal ruilen inmiddels meer dan 250 leden met elkaar kleding. Hoog tijd om na 1,5 jaar ruilen elkaar ook eens te ontmoeten. Met dit event kan dat en daarnaast gaan we natuurlijk ook kleding ruilen. Deze ruilavonden zijn voor de ketting kledingruilers van dames- en kinderkleding vanaf kledingmaat 104.

Lekker ruilen

Om die avond te kunnen ruilen moet jezelf kleding meenemen die aan de ruilvoorwaarden voldoen. Spaar daarom alvast mooie kleding om straks met elkaar te kunnen ruilen!

Aanmelden

Er zijn twee ruilavonden: donderdag 6 en vrijdag 7 oktober. Het is fijn ongeveer te weten hoeveel personen er per avond komen. Je kan je voor één van de kledingruilavonden aanmelden via de eigen Ketting Kledingruil waarvan je al lid bent. Bij de aanmelding horen we graag welke avond je komt en of je iemand meeneemt. Weet je het nog niet of je kan komen? Aanmelden is niet verplicht, wel fijn. Ook spontaan ben je als lid van één van de kettingen van harte welkom!

Ben je nog geen lid en wil je ook meedoen met de Kledingruil Kettingen in Hilversum? Dat kan!

Deze avonden worden georganiseerd door de Kledingruil Kettingen in Hilversum en mede mogelijk gemaakt door Kletsboel en Hilversum100.

Wij hebben er zin in. Tot dan!

Kledingruilavond 6 okt 19:30 uur

6 oktober 2022
19.30 – 21.30 uur

Locatie: Kletsboel, Egelantierstraat 35
Kosten: Gratis

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl