Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

DIY Kleding Repair Café zondag 8 okt 2023

Normaal komen we elke derde donderdag van de maand bij elkaar om onze kleding te repareren. Tijdens De Duurzame Dagen in Hilversum gaan we een keer extra aan de slag.  Zondag 8 oktober tijdens de Fair Fashion Sunday zijn we er ook bij. Neem je kapotte kleding mee en we helpen je een handje. Wij hebben eventueel naalden en draad voor je. Doe ook mee!

Kapotte knieën in de broeken van je kinderen, een knoop aannaaien, een gat in je sok of een scheur in je favoriete bloesje? Tijdens het Do It Yourself Kleding Repair Cafe kun je van 20:00 tot 22:00 uur aan de slag met repareren, om zo de levensduur van je kleding te verlengen.

Let op: dit is een DIY (do it yourself) Repair Café. Je gaat zelf aan de slag met naald en draad: dus breng je eigen spulletjes mee. Er is genoeg expertise in huis om je op weg te helpen als je nog niet zo ervaren bent met het repareren van je eigen kleding.

AANMELDEN

Aanmelden kan door een mail te sturen naar clubr.hilversum@gmail.com . Waar het repair café is staat aangegeven bij de locatie.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Club R
Refuse – Reduce – Reuse – Repair – Recycle – Rot
Dit zijn de basisprincipes van de zero waste beweging. In Club R gaan we op een praktische manier met elkaar aan de slag met alledaagse manieren van afvalvermindering en delen we onze vaardigheden en kennis met elkaar. Weg van de wegwerpmaatschappij willen we elkaar inspireren en praktische handvatten aanreiken, om zo voorzichtig mogelijk met onze planeet om te gaan

DIY Kleding Repair Café zondag 8 okt 2023

8 oktober 2023
12.00 – 14.30 uur

Locatie: Vonk in de wijk, Larenseweg 139
Kosten: Gratis

Ik doe mee!
website: sbddesign.nl