Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

De Duurzame Dagen 2023

1 oktober 2023

Ben je ook een duurzame doener of wil je er één worden? Dan ben je van donderdag 5 oktober t/m zondag 8 oktober tijdens de Duurzame Dagen in Hilversum aan het goede adres. Tijdens deze dagen laten de vele duurzame doeners die in Hilversum al aan de slag zijn, zien wat zij al hebben gedaan en delen graag hun tips met andere inwoners en organisaties in Hilversum.

DUURZAME DOENERS GEZOCHT

Wil jij ook graag jouw kennis delen met andere inwoners in Hilversum? Of met andere verenigingen, organisaties en bedrijven? Dan helpen we je graag hiermee verder. Neem contact op met club@hilversum100.nl en we kijken samen met jou hoe we je verder kunnen helpen.

DUURZAME TIPS tijdens DUURZAME DAGEN

Wil jij juist aan de slag met isoleren thuis, zonnepanelen en/of sedum op je dak, meer groen en vogels op je balkon of in je tuin, water opvangen, minder afval, duurzame kledingtips, lekker lokaal eten of andere duurzame dingen. Tijdens de Duurzame dagen delen de vele duurzame doeners in Hilversum hun ervaring en tips. In het programma hieronder vindt je wat er te doen is.

PROGRAMMA

Het programma wordt wekelijks bijgewerkt. Wat we al kunnen aankondigen:

Bij VONK in de wijk

Naar de vorige comic

#duurzamedagen #duurzamedagen035 #deduurzamedagenhilversum

Tekst: Ynske Betlem   |   Beeld: Ilona Hartensveld

website: sbddesign.nl