Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

DIY Wormenhotel maken 9 okt 13:00 uur

Wil jij thuis ook graag zelf compost maken van voedselresten? Dat kan met een wormenhotel! En wat? Ja, wormen zijn gek op het verteren van voedselresten en jij houdt er vruchtbare aarde aan over. En deze aarde kan je weer gebruiken voor je planten thuis. Best mooi toch! En om geen loskruipende wormen te hebben, wonen de wormen in een afgesloten bak. En dat is een wormenhotel.

Een wormenhotel kan je kopen, maar ook zelf maken. En dat kan zondag 9 oktober onder leiding van ClubR . Specialisten Ineke Gnodde en Roos Roosboom nemen je vanaf 13.00 uur bij Vonk in de Wijk mee bij het zelf maken van het wormenhotel. De wormen zijn al besteld, het materiaal is geregeld. Jij hoeft alleen maar te komen en je laten adviseren hoe zo’n hotel is te maken. En na het werk proosten we met en op alle wormenhoteliers!

Aanmelden en kosten

Je kan je eenvoudig aanmelden met de knop ‘Ik doe mee’. Het event gaat door bij voldoende animo. De  kosten voor dit event zijn € 7,50. Leuk wanneer je ook komt!

Proost voor alle wormenhoteliers!

Na het werk proosten we met en op alle wormenhoteliers in Hilversum! Dit doen we bij van Die Vegans, ook bij Vonk in de Wijk. Een leuk open ontmoetingsmoment waarbij alle hoteliers in Hilversum zijn uitgenodigd. Deelnemers van de workshop krijgen een gratis drankje bij van Die Vegans. Tot 16.00 is er ook een markt en vanaf 16.00 muziek in Vonk!

Deze activiteit wordt georganiseerd door Club R
Refuse – Reduce – Reuse – Repair – Recycle – Rot
Dit zijn de basisprincipes van de zero waste beweging. In Club R gaan we op een praktische manier met elkaar aan de slag met alledaagse manieren van afvalvermindering en delen we onze vaardigheden en kennis met elkaar. Weg van de wegwerpmaatschappij willen we elkaar inspireren en praktische handvatten aanreiken, om zo voorzichtig mogelijk met onze planeet om te gaan.

DIY Wormenhotel maken 9 okt 13:00 uur

9 oktober 2022
13.00 – 15.00 uur

Locatie: Clubhuis RoosBoom bij Vonk, Larenseweg 139
Kosten: €7,50

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl