Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Kennissessie Warmtepompen

Update: vanwege de nieuw-geldende restricties besluiten we om de Kennissessie Warmtepompen op donderdag 18 november niet door te laten gaan. Een nieuwe datum zal nog worden bepaald. Wanneer je je hebt aangemeld ontvang hierover bericht.

De komende jaren gaan er door de energietransitie veel nieuwe technieken gebruikt worden om elektriciteit duurzaam op te wekken en onze huizen op een andere wijze te verwarmen. Veel van die nieuwe technieken zijn voor ons nieuw en de innovaties gaan snel, bijvoorbeeld zonnepanelen, aquathermie, geothermie, warmtepompen, waterstof, windmolens en wie weet wellicht kernenergie. Welke technologieën voor ons toegepast worden weten we nog niet, maar het is belangrijk om meer kennis te hebben over deze technieken.

Hilversum100 en HilverZon gaan in samenwerking met de andere energiecoöperaties in de Gooi & Vechtstreek een aantal kennissessies organiseren die puur gericht zijn op kennisopbouw over deze nieuwe technologieën. Die kennissessies zullen rouleren door de diverse gemeenten in het Gooi.

We hadden al een bijeenkomst over Aardwarmte hier in Hilversum, op 19 oktober volgt een avond over Aquathermie in Gooise Meren (zie: https://wattnu.org/kennissessie-aquathermie/), en op donderdag 18 november nemen we in Hilversum het stokje weer over met een avond over Warmtepompen.

Experts zullen uitleggen wat warmtepompen precies doen, hoe het werkt, wanneer een warmtepomp nuttig is en wat de voor- en nadelen zijn.

Warmtepompen, techniek, voor en nadelen. Een avond voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen en meer wil weten over de mogelijkheden. Donderdag 18 nov. aanvang 19.30 @AllArt, Korte Noorderweg 22, 1221 NB Hilversum. Toegang gratis.

 

 

Kennissessie Warmtepompen

18 november 2021
19.30 – 21:30 uur

Locatie: @AllArt, Korte Noorderweg 22, 1221 NB Hilversum
Kosten: -

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl