Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Kennissessie Warmtepompen

De komende jaren gaan er door de energietransitie veel nieuwe technieken gebruikt worden om elektriciteit duurzaam op te wekken en onze huizen op een andere wijze te verwarmen. Veel van die nieuwe technieken zijn voor ons nieuw en de innovaties gaan snel, bijvoorbeeld zonnepanelen, aquathermie, geothermie, warmtepompen, waterstof, windmolens en wie weet wellicht kernenergie. Welke technologieën voor ons toegepast worden weten we nog niet, maar het is belangrijk om meer kennis te hebben over deze technieken.

Hilversum100 en HilverZon gaan in samenwerking met de andere energiecoöperaties in de Gooi & Vechtstreek een aantal kennissessies organiseren die puur gericht zijn op kennisopbouw over deze nieuwe technologieën. Die kennissessies zullen rouleren door de diverse gemeenten in het Gooi.

We hadden al een bijeenkomst over Aardwarmte hier in Hilversum (< aardwarmte >), en over Aquathermie in Gooise Meren (< aquathermie >), er gaan nog vele avonden over energie-transitie-onderwerpen volgen. De eerstvolgende sessie is online, gaat over Warmtepompen, en wordt opgenomen op donderdag 13 januari vanaf 16.00 uur bij Schippers Installatie in Huizen.

Experts zullen uitleggen wat warmtepompen precies doen, hoe het werkt, wanneer een warmtepomp nuttig is en wat de voor- en nadelen zijn. Er kan live online meegekeken worden en er kunnen via een moderator online vragen worden gesteld. De link hiervoor is: [Zoom]

Warmtepompen, techniek, voor en nadelen. Informatie voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen en meer wil weten over de mogelijkheden. Donderdag 13 jan.  aanvang 16.00u. Gratis online bij te wonen of later terug te kijken.

Kennissessie Warmtepompen

13 januari 2022
16:00 – 17:30 uur

Locatie: online, [Zoom]
Kosten: -

Dit event is geweest.

website: sbddesign.nl