Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Marion van Vught

ONS Biologische Delicatessen

Hallo daar! Ik ben Marion, en ik ben al 34 jaar met heel veel liefde en passie eigenaar van onze biologische slagerij in Hilversum. Het is een avontuurlijke reis geweest, en ik wil graag wat meer met jullie delen over waarom ik dit doe en waar we voor staan bij ONS.

Toen we begonnen als een traditionele slagerij, had ik er alleen maar van kunnen dromen hoezeer ons bedrijf zou evolueren. We groeiden met de tijd mee en ontdekten dat er zoveel meer mogelijk was dan alleen vlees. Ons doel was om onze klanten het allerbeste biologische eten te bieden, en dat heeft ons geleid tot een breed assortiment, variërend van heerlijke kazen en verse maaltijden tot huisgemaakte vleeswaren en vers afgebakken brood. Het is geweldig om te zien hoe ons aanbod blijft groeien en veranderen.

Maar voor ons is het niet alleen een kwestie van smaak. Bij ONS draait het om duurzaamheid en gezondheid, zowel voor ons als voor onze planeet. Daarom werk ik nauw samen met lokale biologische boeren die de natuur met zorg en respect behandelen. Het is belangrijk voor mij dat onze producten niet alleen heerlijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Mijn passie is om mensen kennis te laten maken met gezond en duurzaam voedsel dat zowel ons lichaam als de wereld om ons heen ten goede komt. Het is mijn overtuiging dat we allemaal een rol te spelen hebben in het creëren van een betere toekomst, en dat begint met de keuzes die we maken bij het boodschappen doen.

In het zonnetje: Interview met Marion van Vught van biologische slagerij ONS

website: sbddesign.nl