Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Terugblik Eerlijk Eten Netwerkcafé 19 april 2022

30 april 2022

Op dinsdag 19 april vond het eerste Eerlijk Eten Netwerkcafé plaats bij broedplaats Meentwerf, georganiseerd door Vybeke Pieters en Hester Gietelink (verbinder Eerlijk Eten Hilversum100). Iedereen die bezig is met dit thema en iedereen die interesse heeft in dit onderwerp was welkom. We begonnen de avond met soep en broodjes van De Natuurkeuken. Er was een goede opkomst van initiatieven met allerlei verschillende achtergronden. Een korte opsomming: ONS Eten, kaasmakerij, boerderij, catering, kookworkshops, glutenvrij eten, Samen Sneller Duurzaam, De Groene Ruijter, stadslandbouw Gooise Meren etc.

Elkaar versterken

Doel van deze avond was in kaart brengen welke initiatieven er zijn in Hilversum e.o. en hoe we de verbinding kunnen zoeken en elkaar kunnen versterken. Inmiddels zijn er na de avond al verschillende vervolgafspraken gemaakt tussen initiatieven die elkaar hebben leren kennen tijdens het netwerkcafé en er komt zeker een vervolg.

Wil jij het verslag ontvangen van de avond en wil je het eerstvolgende netwerkevent niet missen? Stuur dan een mailtje naar hester@hilversum100.nl

Tekst: Hester Gietelink   |   Beeld: Hester Gietelink

website: sbddesign.nl