Hilversum 100  - 100% duurzaam in 2050
Het netwerk van duurzame doeners

Succesvolle Crowdfunding Regeneratieve Natuurboerderij

24 augustus 2023

Samen sterk: Lokale gemeenschap brengt Regeneratieve Natuurboerderij tot leven via succesvolle crowdfunding

In februari 2023 schreven we dat Eva Vos en Ellen Bosgoed een crowdfunding startten om hun regeneratieve natuurboerderij te starten. Een half jaar later is de crowdfunding geslaagd en zijn de dames goed op weg. Ze schrijven:

“Met grote blijdschap kunnen we mededelen dat de crowdfunding ‘KipEigen groeit uit tot Regeneratieve Natuurboerderij’ afgelopen voorjaar een doorslaand succes is geworden! We zijn dankbaar voor het fantastische resultaat: 203 supporters, hebben gezamenlijk maar liefst 21.040 euro bijeengebracht.

Dit is niet zomaar een geweldig geldbedrag, om investeringen te bekostigen: Het is een krachtig statement dat meer dan 200 mensen in onze lokale gemeenschap regeneratieve landbouw en de toekomst van ons voedsellandschap serieus nemen. Fantastisch! We willen onze waardering uitspreken naar alle supporters uit Hilversum en omstreken. Hartelijk dank voor jullie steun en vertrouwen in ons en ons initiatief!

We kunnen nu vol enthousiasme werken aan de realisatie van de Regeneratieve Natuurboerderij Loosdrecht van KipEigen. Het is mede dankzij jullie dat we dit kunnen waarmaken!

We zijn inmiddels al een eindje onderweg in de ontwikkeling van de boerderij. We nodigen jong en oud daarom graag uit om onze ‘nieuwe boerderij’ te komen bewonderen op onze open dag op zaterdag 2 september, van 11:00 tot 15:00 uur.

Om dit initiatief op de lange termijn te laten floreren, hebben we ook in de toekomst de betrokkenheid nodig van de lokale gemeenschap. Dus ben jij ook iemand die waarde hecht aan gezond en verantwoord voedsel? Meld je dan aan als deelnemer aan de wekelijkse verse eieren en/of groentepakketten, af te halen in Hilversum en Loosdrecht. Geniet van goed voedsel en maak daarmee een positieve impact op ons landschap, de natuur, het klimaat en welzijn van mens en dier. Je wordt onderdeel van de verandering! Voor meer informatie of inschrijven: www.kipeigen.nl (nu -50%)

Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze crowdfunding en/of deelnemer is geworden. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor ons allemaal!

Eva Vos en Ellen Bosgoed”

Meer informatie over de open dag vind je hier.

Tekst: Eva Vos   |   Beeld: Ilona Hartensveld

website: sbddesign.nl